In Stock
3 reviews Write a Review
€3,75
Peachadew
Peachadew
SKU:
873
UPC:
088898
Current Stock:
€3,75

Frequently Bought Together:

Peachadew
Inc. BTW
Ex. BTW

Description

It is not known if this pepper is a natural mutation or if something crossed into the Sugar Rush Peach. Peachadew is a round version of Sugar Rush Peach. They look similar to the Peppadew pepper, hence the name and also known as Peppapeach. The sweet and mildly hot fruits mature from green to a peach color and can be used in a variety of dishes. The plant will not grow very tall and is a great producer. Also suitable for growing in pots. Great chili pepper!

Name: Peachadew / Peppapeach

Species: Capsicum Baccatum

Details

Soort:
Capsicum Baccatum
Scherpte:
Mildheet
Gebruik:
Makkelijk
Regio:
Europa
Zaadsoort:
Zaadvast
Kleur:
Perzik
Bekende pepers:
-
Oogst:
-
Plantsoort:
-
Per toepassing:
-
Aantal zaden:
10
Scoville units:
Mildheet

Product Reviews (3)

 • 5

  Mooie, licht zoete en lichtpittige peper

  knapperige peper met een lichtzoete en lichtpittige smaak. Echt heerlijk gevuld met zacht roomkaas. De opbrengst is niet heel groot bij mij (8 pepers per plant) maar ik ga hem zeker weer proberen

 • 5

  Perfecte peper

  Dit jaar voor het eerst deze peper gekweekt en wat een goede keuze. De planten groeien goed, geven veel prachtige vruchten en de combinatie tussen de zoete perzik geur en pittigheid is echt heerlijk.

 • 5

  Het kweken waard!

  De Peachadew is een geweldige peper om te kweken, Ook deze plant doet het prima in een pot en geeft een royale oogst. De plant en de pepers groeien/rijpen wel wat langzamer dan bijvoorbeeld de Capsicum annuum maar zijn het wachten zeker waard want wat zijn deze pepers lekker zeg! De zoete smaak en geur in combinatie met een beetje pit is echt perfect. Deze peper is zeker de moeite waard om te kweken.

Fast shipping

Ordered before 17:00 PM, shipped today.

Wide range of products

For all pepper enthusiasts, a wide selection.

Quality is important

100% Satisfaction guarantee

Subscribe to the newsletter